Work Stuff Prince Drying Towel 1100 GSM ručnik za sušenje

21,49 

Krpa od mikrofibre PRINCE je vrhunski saveznik u održavanju ljepote vašeg vozila. Izrađen od jedinstvenog korejskog mikrovlakna “Twisted Pile”, ovaj ručnik impresionira visokom moći upijanja i brzim sušenjem, pružajući brzu i efikasnu njegu.

Njegova obostrana vlaknasta obloga osigurava sigurnost, bez rizika od ogrebotina na boji. Kompaktna veličina čini ga praktičnim za skladištenje i transport.

  • Veličina: 55 cm x 50 cm
  • Gustoća: 1100 GSM
  • Mikrofibra “Twisted Pile”
  • Brzo sušeća vlakna
  • Visoka sposobnost upijanja
  • Gusta i osjetljiva mikrofibra
  • Sigurno za lak

Nema na zalihi

SKU: 16844
Opis
Recenzije
Opis

Krpa od mikrofibre PRINCE je inovativno rješenje za sušenje vašeg ljubimca na četiri kotača, bilo da je riječ o automobilu ili motociklu. Ovaj ručnik izrađen je od posebnog korejskog mikrovlakna “Twisted Pile”, ističući se iznimno visokom moći upijanja i brzim sušenjem, čime osigurava brzu i efikasnu njegu vašeg vozila. Gusta i nježna struktura mikrovlakana jamči da neće ostaviti niti jednu ogrebotinu na ljepoti vašeg vozila.

Sa dimenzijama od 55/50 cm i gustoćom od 1100 g/m2, PRINCE ručnik za sušenje je savršen saveznik za obračunavanje s teško dostupnim mjestima i svakim kutkom vašeg vozila. Obostrana vlaknasta obloga osigurava potpunu upotrebu visokokvalitetnih vlakana, smanjujući rizik od ostavljanja tragova na boji vozila.

PRINCE Drying Towel ne samo da pruža vrhunsku izvedbu sušenja, već je i praktičan za pohranu i transport zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini. Neka postane vaš prvi izbor za brigu o automobilu, motociklu ili bilo kojem vozilu koje zaslužuje brzo i učinkovito rješenje za sušenje. Nakon što ga isprobate, shvatit ćete zašto je ovo savršen ručnik za očuvanje sjaja svakog vozila.

 

Recenzije

Recenzije

Još nema recenzija.

Napiši recenziju

Proizvod dodan u košaricu Pogledaj košaricu Idi na naplatu
Proizvod dodan na popis želja Pogledajte popis želja
Proizvod uklonjen s popisa želja