Work Stuff Storm Wash Mitt Rukavica za pranje

17,49 

Vrhunska rukavica za pranje automobila, idealna za profesionalce i entuzijaste. S visokom moći upijanja i prostranom površinom, ubrzava proces pranja vozila. Elastična manšeta osigurava sigurno rukovanje, dok nježno mikrovlakno garantira bezgrebno pranje. Unutarnji šavovi pružaju stabilnost, čineći je savršenom za komercijalne i osobne praonice.

Nema na zalihi

Opis
Recenzije
Opis

Rukavica za pranje automobila za ljubitelje automobila i motocikla. Naša rukavica za pranje dizajnirana je da ubrza proces pranja automobila svojom visokom moći upijanja i velikom površinom za pranje. Njegova elastična manšeta osigurava sigurno pristajanje, sprječavajući da rukavica sklizne s vaše ruke dok perete automobil.

Izrađena od nježnog i gustog mikrovlakana, naša rukavica za pranje zajamčeno neće ostaviti ogrebotine na laku vašeg vozila. Unutarnji šavovi pružaju dodatnu stabilnost za poboljšane performanse. Idealno za korištenje u komercijalnim i osobnim praonicama automobila.

U Work Stuffu posvećeni smo pružanju najboljih proizvoda za pranje automobila na tržištu. Vjerujte našoj Storm Wash Mitt za vrhunske performanse, uvijek iznova. Naručite svoj danas i osjetite razliku u detaljima automobila.

Recenzije

Recenzije

Još nema recenzija.

Napiši recenziju

Proizvod dodan u košaricu Pogledaj košaricu Idi na naplatu
Proizvod dodan na popis želja Pogledajte popis želja
Proizvod uklonjen s popisa želja