Rupes BigFoot Mini LHR75E orbitalna polirka 12mm

379,99 

Rupes BigFoot LHR75E orbitalna polirka za auto je odličan alat kod poliranja manjih i teže dostupnih mjesta. Snažan motor od 400W garantira rad u svim uvjetima, a Rupes kvaliteta pouzdanost u svakom trenutku.

Rupes BigFoot LHR75E orbitalna mašina za poliranje:
• 4000-5500 OPM-a
• 12mm pomak uz 400W snagu motora
• dolazi uz 75mm backing plate

Na zalihi

SKU: 34362
Opis
Recenzije 1
Opis

Rupes BigFoot LHR75E orbitalna mašina za poliranje je dual action mašina koja je specijalno dizajnirana za spužve promjera cca. 80 mm, olakšavajući poliranje zaobljenih i teško dostupnih dijelova. Ova mašina odličan je izbor i za poliranje svjetlosnih grupa, uključujući farove.

Orbita od 12 mm čini ovu mašinu sposobnom nositi se s različitim zahtjevima – od poliranja tragova brušenja do postizanja vrhunskog finiša.

Kao i sve Rupes mašine, Rupes BigFoot LHR75E orbitalna mašina za poliranje ističe se besprijekornom izradom, visokom kvalitetom, pouzdanošću te prvoklasnom ergonomijom. Elektronička kontrola rada standardna je u svim Rupes mašinama, osiguravajući ispravan rad čak i pod pritiskom, uz pomoć 400W snažnog motora.

Napomena o cijeni: Matrix Detailing Store nabavlja sve mašine od ovlaštenih zastupnika određenog branda koji pružaju servis i podršku, te su ovlašteni za zastupanje branda u Republici Hrvatskoj. Na sumnjivo niske cijene različitih trgovina koje ne mogu osigurati servis i podršku, nećemo odgovarati jer takvim cijenama ne možemo garantirati kontinuiranu servisnu podršku, mrežu, niti zamjenske mašine u slučaju kvara kod korisnika.

Tehničke specifikacije:

  • Snaga: 300W
  • Brzina okretaja/orbita (OPM): 4000 – 5500 / min
  • Težina: 2.3 kg
  • Podloška/backing plate: u setu dolazi 75mm / 3″

*1. god garancija

Recenzije 1

1 recenzija za Rupes BigFoot Mini LHR75E orbitalna polirka 12mm

Nikola Marić

Draža i od velike polirke

Napiši recenziju

Proizvod dodan u košaricu Pogledaj košaricu Idi na naplatu
Proizvod dodan na popis želja Pogledajte popis želja
Proizvod uklonjen s popisa želja