Koch Chemie Ts Top Star 1L čistač i zaštita za interijer

17,20 

Koch Chemie Top Star 1L čistač i zaštita za interijer je visokokvalitetni premaz za površine interijera vozila koji ne samo da čisti, već i pruža zaštitu u jednom potezu. Ovaj proizvod ostavlja diskretan satinasti završetak koji imitira izgled nove, tvorničke obrade, dok istovremeno nudi efikasnu UV zaštitu i anti-statička svojstva. Top Star je poznat po svom ugodnom mirisu i jednostavnosti upotrebe, što ga čini idealnim rješenjem za brzu i efektivnu njegu interijera automobila, štiteći i revitalizirajući plastiku, vinil, kožu i druge materijale.

• 1 L
• Čisti i štiti
• Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 

Na zalihi

SKU: 55633
Opis
Recenzije 2
Opis

Koch Chemie Top Star 1L je specijalizirani premaz za unutarnje plastične površine vozila, koji ne samo da čisti, već i intenzivno njeguje plastiku, vraćajući joj originalni satinasti sjaj i svježinu. Ova emulzija za čišćenje prodire duboko u pore materijala, efikasno odstranjujući prljavštinu i nečistoće, dok njegova njegujuća formula hrani plastiku, revitalizirajući njezin tvornički izgled.

Koch Chemie Top Star pruža robustnu UV zaštitu koja štiti interijerne plastične površine od sunčevog zračenja, sprječavajući njihovo degradiranje i blijeđenje. Dodatno, anti-static svojstva ovog premaza minimaliziraju nakupljanje prašine, održavajući interijer čistim i urednim dulje vrijeme. S ugodnim i svježim mirisom, Top Star osigurava da vaše vozilo ne samo da izgleda estetski ugodno, već i miriše svježe.

Recenzije 2

2 recenzije za Koch Chemie Ts Top Star 1L čistač i zaštita za interijer

Mislav Perić (Potvrđen vlasnik)

tko je probao top star neće nijedan drugi premaz koristit više nikad :’)

Dominik H.

što reći? koju posluku porati? – koch chemie – jednostavno najbolji

Napiši recenziju

Proizvod dodan u košaricu Pogledaj košaricu Idi na naplatu
Proizvod dodan na popis želja Pogledajte popis želja
Proizvod uklonjen s popisa želja