ChemicalWorkz Allrounder Towel krpa od mikrofibre – 10 kom

23,99 

ChemicalWorkz Allrounder Coating Towel odlikuje se gustim tkanjem mikrovlakana koje pruža izdržljivost i mekoću u isto vrijeme. Kratka dlaka ove krpe savršena je za uklanjanje voskova i pasti za poliranje, kao i za čišćenje unutrašnjosti vozila. Nudi visoki sjaj bez ogrebotina i dlačica, dok neumotana petljasta mikrovlakna osiguravaju brzo uklanjanje laganih nečistoća. Također, krpa od mikrofibre je izvrsna za nanošenje voskova u spreju.

Proizvodi ChemicalWorkz osiguravaju vrhunski sjaj kod svakog zadatka, a krpe su pogodne za višekratnu upotrebu i pranje u perilici. Idealne su za čišćenje vanjskih površina i uklanjanje prljavštine iz unutrašnjosti vozila. Uz to, ChemicalWorkz proizvodi dolaze u ekološki prihvatljivoj vrećici s patentnim zatvaračem koja štiti od prljavštine, vlage, prašine i UV zračenja.

Na zalihi

SKU: 43386
Opis
Recenzije
Opis

Karakteristike proizvoda:

  • Sadržaj: 10 krpa od mikrovlakana
  • Boja: Siva
  • Veličina: 40 x 40 cm
  • Materijal: Jedinstvena super mekana mikrofibra
  • Gramatura/površinska težina: 250 GSM (g/m²)
  • Sastav: 70% poliester / 30% poliamid (100% mikrovlakana)
  • Pakiranje: Vrećica s patentnim zatvaračem koja se može ponovno zatvoriti

Savjet za održavanje: Za dugotrajnost proizvoda od mikrovlakana, preporučuje se pranje u perilici na niskoj temperaturi (maks. 40°C), uz korištenje posebnog deterdženta za mikrovlakana. Izbjegavajte omekšivač, sušenje u sušilici i peglanje kako biste očuvali kvalitetu krpa.

Recenzije

Recenzije

Još nema recenzija.

Napiši recenziju

Proizvod dodan u košaricu Pogledaj košaricu Idi na naplatu
Proizvod dodan na popis želja Pogledajte popis želja
Proizvod uklonjen s popisa želja