3D ACA 510 Premium Rubbing Compound pasta za poliranje

22,00 69,00 

3D ACA 510 Premium Rubbing Compound je inovativna pasta za poliranje za tvrde lakove, dizajnirana da brzo i efikasno obrađuje i najzahtjevnije tvrde gel coat lakove. Zahvaljujući naprednoj keramičkoj abrazivnoj tehnologiji, ova pasta ne samo da brzo uklanja oštećenja i nedostatke s površine, već i održava temperaturu tretirane površine na minimalnoj razini, sprečavajući tako potencijalna oštećenja od pregrijavanja koja su česta kod upotrebe tradicionalnih sredstava za poliranje.

SKU: 59787
Opis
Recenzije 1
Opis

Ključne značajke 3D ACA 510 Premium Rubbing Compound paste uključuju:

  • Dostupnost u dvije veličine: 237ml i 946ml, pružajući fleksibilnost u odabiru količine sukladno potrebama korisnika.
  • Upotreba specijaliziranih abraziva koji osiguravaju izuzetnu efikasnost pri radu na gel coat površinama, kao i na širokom spektru drugih lakova, premaza i materijala.
  • Formulacija razvijena s naglaskom na gel coat aplikacije, omogućavajući brzo i efikasno uklanjanje nedostataka bez kompromisa na kvaliteti završne obrade.

Ova pasta za poliranje predstavlja vrhunac tehnološkog napretka u području održavanja i restauracije vozila, nudeći profesionalcima i entuzijastima alat koji je jednostavan za upotrebu, ali pruža izvanredne rezultate. Bez obzira na to radite li na obnovi starijeg vozila ili održavanju novog, 3D ACA 510 nudi pouzdanost i kvalitetu koja je potrebna za postizanje besprijekornog rezultata.

Recenzije 1

1 recenzija za 3D ACA 510 Premium Rubbing Compound pasta za poliranje

Marin Grgić (Potvrđen vlasnik)

Ima bolji i brži cut od Koch Chemie Heavy Cut, ali nema nimalo sjaja. Poslje je obavezno preći s finom pastom. S KC Heavy Cut ako odradim dobro dobijem fin cut i a i malo sjaja. Def preporučujem imati i 3D ACA 510 u garaži za ubijene i tvrde lakove!

Napiši recenziju

Proizvod dodan u košaricu Pogledaj košaricu Idi na naplatu
Proizvod dodan na popis želja Pogledajte popis želja
Proizvod uklonjen s popisa želja