Bad Boys Tar & Glue Remover čistač smole i katrana

17,99 

RRCustoms Bad Boys čistač smole i katrana 500 ml

Ovaj visokoučinkoviti proizvod dizajniran je za brzo uklanjanje izrazito tvrdokornih nečistoća poput katrana, asfaltne prljavštine i tragova, te za uklanjanje na suncu osušenog ljepila s lakiranih i staklenih površina. Efikasno razgrađuje mrlje od ulja i masti, a također se može koristiti za uklanjanje silikona, voska i gume koja se zaljepila za površinu.

Proizvod odmah djeluje na kontaminaciju katranom, što je vidljivo po karakterističnom otapanju i kapljanju tamno smeđih čestica katrana. Posebno je preporučljiv za detaljno čišćenje vozila prije poliranja ili apliciranja voska, kao i za uklanjanje keramičkih zaštitnih slojeva. Izlaganje direktnom suncu treba izbjegavati. Proizvod je razvijen za profesionalnu uporabu.

Na zalihi

SKU: 89846
Opis
Recenzije
Opis

Veličina pakiranja: 500 ml

Upute za upotrebu:

Na čistu i suhu površinu vozila nanesite proizvod pomoću priloženog raspršivača. Ostavite da djeluje dok ne započne reakcija, pazite da se ne osuši i primjenjujte na manjim područjima. Za teže dostupna mjesta koristite mekanu mikrofiber krpicu ili blagu četku (primjerice za naplatke), pazeći da se proizvod ne osuši. Nakon toga isperite područje vodom pod visokim pritiskom i dobro operite vozilo šamponom kako biste uklonili sve ostatke proizvoda. Po potrebi postupak ponovite.

Upozorenje:

Budite oprezni prilikom upotrebe na automobilskim folijama za promjenu boje, PPF folijama i zaštitama za svjetla, jer može ostaviti bijele tragove. Prije upotrebe na plastici, proizvod testirajte na manje vidljivom mjestu. Da biste spriječili oštećenje raspršivača, nakon upotrebe isperite ga obilno vodom kako biste uklonili ostatke proizvoda. Ne koristite na direktnom suncu ili na pregrijanim površinama. Uvijek testirajte proizvod na manje vidljivom području prije široke upotrebe. Ne primjenjujte na površinama premazanim jednokomponentnim lakom!

Recenzije

Recenzije

Još nema recenzija.

Napiši recenziju

Proizvod dodan u košaricu Pogledaj košaricu Idi na naplatu
Proizvod dodan na popis želja Pogledajte popis želja
Proizvod uklonjen s popisa želja