K2 Scepter Wheel Brush PRO četka za felge

13,99 

Dugačka četka za felge za detaljno pranje opremljena je s izuzetno fleksibilnim vlaknima koja omogućavaju temeljito čišćenje do samih unutrašnjih rubova felge. Zahvaljujući svojoj sposobnosti savijanja, ova četka može lako pristupiti i najužim prostorima između naplataka, osiguravajući da niti jedan dio ne ostane neoprani.

Zaštita je ključna, stoga je četka dizajnirana s gumom oko drške koja pruža udobnost i sigurnost za ruku tijekom upotrebe, dok gumeni vrh na kraju četke služi kao dodatna mjera predostrožnosti kako bi se izbjeglo bilo kakvo oštećenje osjetljivih površina felgi. Drška četke je izrađena tako da bude lagana za rukovanje, a istovremeno i izdržljiva za dugotrajnu upotrebu.

Na zalihi

SKU: 64247
Kategorije: , ,
Opis
Recenzije
Opis

Karakteristike četke za pranje felgi uključuju:

  • Fleksibilna i dugačka vlakna dužine 25 cm, omogućavajući dubinsko čišćenje
  • Promjer vlakna u najširem dijelu iznosi 10 cm, pružajući široku površinu za čišćenje
  • Gumeni vrh i zaštita za ruku za maksimalnu sigurnost i udobnost tijekom upotrebe

Za optimalne rezultate, preporučuje se koristiti četku u kombinaciji s kvalitetnim sredstvom za čišćenje felgi, primjenjujući lagane i ravne pokrete bez pretjeranog pritiska na površinu. Nakon svake upotrebe, četku je potrebno temeljito isprati vodom i ostaviti da se osuši, čime se osigurava njena spremnost za sljedeću upotrebu i produžuje vijek trajanja. Ova četka predstavlja nezamjenjiv alat za sve ljubitelje automobila koji žele održavati svoje felge u besprijekornom stanju.

Recenzije

Recenzije

Još nema recenzija.

Napiši recenziju

Proizvod dodan u košaricu Pogledaj košaricu Idi na naplatu
Proizvod dodan na popis želja Pogledajte popis želja
Proizvod uklonjen s popisa želja