Koch Chemie Gs Green Star višenamjenski čistač PRO

35,80 58,30 

Višenamjenski čistač stoji na vrhu liste omiljenih proizvoda za detaljno čišćenje (APC) među stručnjacima za auto-detaljiranje zbog svoje impresivne efikasnosti uklanjanja nečistoća i pristupačne cijene. Ovaj svestrani čistač je siguran za upotrebu na širokom spektru površina, uključujući i one izrazito osjetljive poput neobrađenog aluminija. Green Star se može koristiti za detaljno čišćenje kako unutrašnjosti tako i vanjskih dijelova vozila, kao i za čišćenje tepiha, namještaja i poslovnih prostora, pružajući gotovo neograničene primjene.

Ova formulacija je idealna izbor za one koji traže vrhunsku efikasnost i sigurnost pri čišćenju različitih površina, potvrđujući svoj status kao must-have proizvod u industriji detaljnog čišćenja.

• 5L ili 11L
• BEST SELLER!
Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu

Opis
Recenzije
Opis

Koch Chemie Green Star, visoko cijenjen univerzalni čistač, postavlja standarde u kategoriji višenamjenskih čistača zahvaljujući svojoj ekološki prihvatljivoj formuli bez fosfata i otapala. Ovaj koncentrirani proizvod ima pH vrijednost od 12.5, što ga čini iznimno efikasnim u različitim situacijama čišćenja.

Njegova inovativna formula nije samo učinkovita za temeljito čišćenje unutrašnjosti i vanjštine vozila, već se može primjeniti i na čišćenje širokog spektra prostora i površina unutar njih. Zahvaljujući posebno razvijenim inhibitorima korozije, Green Star nudi visoku razinu kompatibilnosti s mnoštvom materijala, uključujući i one najdelikatnije poput čistog aluminija i osjetljivih tkanina.

Kao APC (All-Purpose Cleaner), pokazao se iznimno korisnim u čišćenju interijera vozila, uklanjanju insekata, čišćenju felgi i guma, zahvaljujući svojoj efikasnosti i povoljnoj cijeni.

Za široku upotrebu, Green Star se može razrijediti u omjerima od 1:5 do 1:30, premda se u praksi najčešće koristi u omjeru 1:10, što se pokazalo kao optimalno za većinu potreba čišćenja. Osim svojih impresivnih performansi čišćenja, ovaj proizvod također je poznat po neutralnom mirisu.

Recenzije

Recenzije

Još nema recenzija.

Napiši recenziju

Proizvod dodan u košaricu Pogledaj košaricu Idi na naplatu
Proizvod dodan na popis želja Pogledajte popis želja
Proizvod uklonjen s popisa želja