Koch Chemie Gs Green Star višenamjenski čistač

9,20 

Višenamjenski čistač stoji na vrhu liste omiljenih proizvoda za detaljno čišćenje (APC) među stručnjacima za auto-detaljiranje zbog svoje impresivne efikasnosti uklanjanja nečistoća i pristupačne cijene. Ovaj svestrani čistač je siguran za upotrebu na širokom spektru površina, uključujući i one izrazito osjetljive poput neobrađenog aluminija. Green Star se može koristiti za detaljno čišćenje kako unutrašnjosti tako i vanjskih dijelova vozila, kao i za čišćenje tepiha, namještaja i poslovnih prostora, pružajući gotovo neograničene primjene.

Ova formulacija je idealna izbor za one koji traže vrhunsku efikasnost i sigurnost pri čišćenju različitih površina, potvrđujući svoj status kao must-have proizvod u industriji detaljnog čišćenja.

• 1L
• BEST SELLER!
Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu

Na zalihi

Opis
Recenzije 1
Opis

Koch Chemie Green Star, visoko cijenjen univerzalni čistač, postavlja standarde u kategoriji višenamjenskih čistača zahvaljujući svojoj ekološki prihvatljivoj formuli bez fosfata i otapala. Ovaj koncentrirani proizvod ima pH vrijednost od 12.5, što ga čini iznimno efikasnim u različitim situacijama čišćenja.

Njegova inovativna formula nije samo učinkovita za temeljito čišćenje unutrašnjosti i vanjštine vozila, već se može primjeniti i na čišćenje širokog spektra prostora i površina unutar njih. Zahvaljujući posebno razvijenim inhibitorima korozije, Green Star nudi visoku razinu kompatibilnosti s mnoštvom materijala, uključujući i one najdelikatnije poput čistog aluminija i osjetljivih tkanina.

Kao APC (All-Purpose Cleaner), pokazao se iznimno korisnim u čišćenju interijera vozila, uklanjanju insekata, čišćenju felgi i guma, zahvaljujući svojoj efikasnosti i povoljnoj cijeni.

Za široku upotrebu, Green Star se može razrijediti u omjerima od 1:5 do 1:30, premda se u praksi najčešće koristi u omjeru 1:10, što se pokazalo kao optimalno za većinu potreba čišćenja. Osim svojih impresivnih performansi čišćenja, ovaj proizvod također je poznat po neutralnom mirisu.

Recenzije 1

1 recenzija za Koch Chemie Gs Green Star višenamjenski čistač

Adrian Rakić

Koristim ga za cijeli interijer, a nekad ga znam koristit i kao precleaner. Odlično radi 10/10

Napiši recenziju

Proizvod dodan u košaricu Pogledaj košaricu Idi na naplatu
Proizvod dodan na popis želja Pogledajte popis želja
Proizvod uklonjen s popisa želja