Koch Chemie Mp Motorplast premaz za motorni prostor PRO 5L

Original price was: 66,99 €.Current price is: 60,29 €.

Koch Chemie Motorplast premaz za motorni prostor je visokokvalitetni premaz namijenjen za zaštitu i njegu plastika unutar motornog prostora vozila. Ovaj proizvod je izuzetno praktičan za obnovu i zaštitu različitih površina kao što su plastične komponente, gumirana crijeva, te razni nosači i oklopi unutar motornog prostora.

Aplikacija je vrlo jednostavna, nakon čišćenja motornog prostora Motorplast se našprica na mokri ili suhi motorni prostor te ostavi da se osuši prirodnim putem. Brisanje nije potrebno.

• 5 L
• Štiti i njeguje sve površine u motornom prostoru.
Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 

 

Na zalihi

Opis
Recenzije
Opis

Motorplast površine čini sjajnima i hidrofobnima, čime pruža dugotrajnu zaštitu od vode i drugih tekućina, što je osobito korisno u motornim prostorima koji su često izloženi elementima. Osim što štiti, Motorplast također poboljšava vizualni izgled motornog prostora, dajući mu obnovljeni i održavani izgled.

Koch Chemie Motorplast idealan je za svakoga tko želi učinkovito i jednostavno rješenje za zaštitu i estetsko poboljšanje motornog prostora svojeg vozila. S njim, motorni prostor ne samo da će biti zaštićen, već će i izgledati kao nov.

Recenzije

Recenzije

Još nema recenzija.

Napiši recenziju

Proizvod dodan u košaricu Pogledaj košaricu Idi na naplatu
Proizvod dodan na popis želja Pogledajte popis želja
Proizvod uklonjen s popisa želja