Koch Chemie Pss Plast Star Siliconfrei 1L premaz za gume i plastike

19,80 

Koch Chemie Pss Plast Star Siliconfrei 1L je vrhunski premaz za gume i plastike, specijalno formuliran za upotrebu na eksterijernim gumiranim i plastičnim površinama vozila. Ovaj premium proizvod pruža površinama suptilan polu-mat sjaj koji oponaša tvornički završetak, čime vozilu vraća originalni izgled i sjaj.

• 1L
• Premium premaz za plastike, lajsne i gume
• Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 

Na zalihi

SKU: 18262
Opis
Recenzije
Opis

Zahvaljujući svojoj posebnoj formulaciji bez silikona, Plast Star ne samo da estetski poboljšava površine, već i pruža dugotrajnu UV zaštitu koja sprječava izblijedjivanje i gubitak boje. Ova značajka ga čini idealnim za održavanje kondicije i izgleda svih vanjskih plastičnih dijelova vozila, od branika do obloga vrata.

Plast Star je također izvrsna opcija za premazivanje guma, osobito za one koji preferiraju suptilan, a ne prekomjeran sjaj. Premaz osigurava da gume izgledaju obnovljeno i zaštićeno, bez efekta pretjeranog sjajanja koji može izgledati neestetski. S Koch Chemie Pss Plast Star Siliconfrei, vaše vozilo ne samo da će izgledati sjajno, već će i biti zaštićeno od elemenata, što ga čini savršenim izborom za održavanje eksterijera vašeg automobila.

Recenzije

Recenzije

Još nema recenzija.

Napiši recenziju

Proizvod dodan u košaricu Pogledaj košaricu Idi na naplatu
Proizvod dodan na popis želja Pogledajte popis želja
Proizvod uklonjen s popisa želja