Koch Chemie Vb Vorreiniger B sredstvo za predpranje PRO

36,99 

Koch Chemie Vorreiniger B je sredstvo za predpranje koje se odlikuje visokom koncentracijom i izrazito alkalnim svojstvima, te je ujedno i bez fosfata, čineći ga prikladnim za pranje kako osobnih tako i gospodarskih vozila. Ovo sredstvo sadrži visok udio aktivnih sastojaka i specijalnih aditiva koji efikasno uklanjaju čak i najzahtjevnije vrste nečistoća kao što su ostaci insekata, ptičji izmet, i opća ekološka onečišćenja. Njegova efikasnost ga čini idealnim izborom za upotrebu u autopraonicama te se razrjeđuje po potrebi.

• 5 L
• Iznimno alkalan pH
• Bez fosfata
• Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 

Na zalihi

SKU: 96534
Opis
Recenzije 1
Opis

Koch Chemie Vorreiniger B, s pakiranjem od 5 L, je alkalni pretčistač koji stvara obilnu pjenu i ne sadrži fosfate. Ovaj visoko koncentrirani proizvod uključuje vrhunske kompleksirajuće agense i specijalne tenzide koji efikasno i brzo otapaju tvrdokorne naslage kao što su ostaci insekata, ptičji izmet, ekološke nečistoće i prljavštine s naplataka, čineći ga idealnim za upotrebu u frekventnim autopraonicama, posebno za beskontaktno pranje pod visokim pritiskom.

Proizvod sadrži posebne inhibitore korozije koji osiguravaju visoku razinu kompatibilnosti s osjetljivim materijalima, poput anodiziranog aluminija, te je pogodan i za odstranjivanje parafinskih voskova s kopolimernih površina. Koch Chemie Vorreiniger B je također optimalno prilagođen za korištenje u biološkim postrojenjima za obradu otpadnih voda, čime se potvrđuje njegova široka primjenjivost i ekološka prihvatljivost.

Recenzije 1

1 recenzija za Koch Chemie Vb Vorreiniger B sredstvo za predpranje PRO

Mislav Perić

Godinama sam dimer koristio za predpranje; motora, falceva… Sve dok mi nije napravio veliku štetu na laku pa sa morao naći drugu alternativu. Definitivno mogu reći da je ovaj proizvod najsličniji dimeru što se tiče učinkovitosti ali puno sigurniji za površinu jer nije dvokomponentan

Napiši recenziju

Proizvod dodan u košaricu Pogledaj košaricu Idi na naplatu
Proizvod dodan na popis želja Pogledajte popis želja
Proizvod uklonjen s popisa želja