Koch Chemie Mwc Magic Wheel Cleaner čistač za felge

15,80 

Koch Chemie Magic Wheel Cleaner čistač za felge je viskozan, bezkiselinski čistač naplataka siguran za sve vrste površina (klasične, polirane, plastificirane). Učinkovito uklanja prljavštinu s naplataka i dekontaminira metalne čestice na laku, pružajući temeljito čišćenje bez rizika od oštećenja.

• 500ml
• Ne sadrži kiseline
• Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu. 

Na zalihi

Opis
Recenzije
Opis

Koch Chemie Magic Wheel Cleaner 500ml je efikasan, viskozan čistač za naplatke koji je potpuno bez kiselina, čime je osigurana sigurnost za sve vrste naplataka, uključujući klasične, polirane i plastificirane. Reaktivne komponente u formuli čistača specifično reagiraju s metalnim česticama, uzrokujući karakteristično crvenilo prilikom otapanja, što olakšava identifikaciju i uklanjanje nečistoća.

Specijalni čistači u sastavu efikasno se bore protiv cestovne prljavštine, dok viskozna tekstura omogućava da se proizvod duže zadrži na površini naplatka, ne isušujući se brzo, čak i nakon produljenog vremena aplikacije. Ovaj proizvod je idealan za temeljito čišćenje naplataka, pružajući izvrsne rezultate bez rizika od oštećenja.

Recenzije

Recenzije

Još nema recenzija.

Napiši recenziju

Proizvod dodan u košaricu Pogledaj košaricu Idi na naplatu
Proizvod dodan na popis želja Pogledajte popis želja
Proizvod uklonjen s popisa želja