MX plastična četka za bušilicu

15,99 

Četka za bušilicu – set srednje tvrdoće dizajnirani za montažu na bušilicu, predstavljaju izuzetno koristan alat za čišćenje interijera vozila, radnih strojeva ili upotrebu u kućanstvu. Njena moderna plastična konstrukcija čini je dugotrajnijom u odnosu na tradicionalne drvene četke. Vlakna četke su kemijski otporna, što dodatno povećava njenu izdržljivost i efikasnost u različitim uvjetima čišćenja.

Nema na zalihi

SKU: 61246
Kategorije: , ,
Opis
Recenzije
Opis

Plastična četka koja se montira na bušilicu, predstavlja naprednu i poboljšanu verziju u odnosu na tradicionalne drvene četke. Ovaj alat je izuzetno praktičan za brzo i efikasno čišćenje različitih površina, bilo u vozilima ili u kućanstvu. Njegova jednostavnost korištenja i efikasnost u radu čine ga neophodnim dodatkom u svakoj kolekciji alata.

Srednja verzija četke pruža idealan balans između čvrstoće i savitljivosti, čineći je savršenom za čišćenje podova, tepiha i izdržljivih tkanina koje zahtijevaju intenzivnije čišćenje. Međutim, važno je biti oprezan prilikom čišćenja oštećenih sjedala, posebno oko šavova, kako četka ne bi prouzročila dodatna oštećenja.

Recenzije

Recenzije

Još nema recenzija.

Napiši recenziju

Proizvod dodan u košaricu Pogledaj košaricu Idi na naplatu
Proizvod dodan na popis želja Pogledajte popis želja
Proizvod uklonjen s popisa želja