Rupes Cut & Finish Wool Rotary vuna za poliranje

21,60 23,20 

Rupes Cut & Finish Wool Rotary vuna za poliranje ističe se kao izvrsna opcija za rotacijske mašine. Namijenjena je snažnoj korekciji lakiranih površina, pružajući istovremeno iznenađujuće dobar finiš. Konzistentna vlakna duljine 20 mm osiguravaju predvidljivo ponašanje vune na svim vrstama lakova, a lako praćenje kontura na vozilima tijekom poliranja olakšano je zahvaljujući spužvi između vune i čička.

Rupes Cut & Finish Wool Rotary vuna za poliranje:

  • Dostupna u veličinama 125mm ili 150mm
  • Pruža kombiniranu korekciju i finiširanje
  • Jamči originalnu kvalitetu marke Rupes.
SKU: 75887
Opis
Recenzije
Opis

Rupes Cut & Finish Wool Rotary vuna za poliranje je vuna za poliranje iz Rupes asortimana, namijenjena upotrebi s rotacijskim mašinama za poliranje. Posebno je dizajnirana za različite sektore industrije za finiširanje vozila, uključujući detailing, lakirnice, te obradu bilo koje lakirane površine. Ove vune izrađene su od najfinije merino vune s konzistentnim 20 mm vlaknima, koja su posložena u iznimno gust raspored.

Rupes Cut & Finish Wool Rotary vuna za poliranje pruža izvanrednu moć korekcije laka uz iznenađujuće dobar finiš, sve to s jednom vunom. Sam dizajn spužve na koju je pričvršćena vuna omogućava lako praćenje kontura vozila tijekom rada.

Recenzije

Recenzije

Još nema recenzija.

Napiši recenziju

Proizvod dodan u košaricu Pogledaj košaricu Idi na naplatu
Proizvod dodan na popis želja Pogledajte popis želja
Proizvod uklonjen s popisa želja