Rupes BigFoot LHR21ES orbitalna polirka

429,99 

Rupes BigFoot LHR21ES orbitalna polirka za auto se ističe kao vrhunski uređaj među orbitalnim polirnim mašinama. Njena visoka razina kvalitete i učinkovitosti dokazana je u rukama najiskusnijih detailera diljem svijeta.

Ova orbitalna mašina pruža vrhunske performanse i rezultate, čineći je idealnim alatom za postizanje visokih standarda u procesu poliranja vozila.

  • Brzina od 2000 do 4200 oscilacija u minuti (OPM)
  • 21mm pomak s 500W snažnim motorom
  • Uključuje 150mm backing plate za optimalno poliranje.

 

Na zalihi

SKU: 31334
Opis
Recenzije 1
Opis

Rupes BigFoot LHR21ES orbitalna polirka – mašina za poliranje ponosni je član dobro poznate obitelji BigFoot uređaja. Je li uopće potrebno detaljno opisivati Rupes BigFoot polirne mašine? Kada se raspravlja o polirnim uređajima, rijetko koja diskusija može proći bez spominjanja Rupes BigFoot linije.

Ako ste početnik, cijenit ćete orbitalne pokrete koji sprječavaju “zapaljenje” laka, dok će profesionalci znati točno što traže kada biraju Rupes BigFoot mašine. Snaga 500W motora obavlja čak i najzahtjevnije zadatke uz minimalnu potrošnju energije, a meki start osigurava siguran rad. Elektronička kontrola vrtnje održava konstantnu brzinu bez obzira na pritisak.

U ponudi nudimo Rupes BigFoot LHR21ES orbitalnu polirnu mašinu za poliranje s pratećim podloškom (backing plate) od 150 mm. Spužve i dodatna oprema poput pasta i mikrofiber ručnika nisu uključeni u ovu ponudu, ali ih je moguće naručiti zasebno.

Važno je napomenuti da Auto Matrix j.d.o.o. sve mašine nabavlja od ugovornih zastupnika određenih brendova koji osiguravaju servis i podršku. Tvrtka je ovlaštena od strane proizvođača za zastupanje brenda u Republici Hrvatskoj. Na sumnjivo niske cijene različitih trgovina koje ne mogu pružiti servis i podršku nećemo odgovarati, jer takve cijene ne omogućuju kontinuiranu servisnu podršku, mrežu i zamjenske uređaje u slučaju kvara korisničkih mašina.

Ako ste zainteresirani za polirku, pošaljite upit o dostupnosti na mail ili na tel +385(0)95 891 891 9. Hvala

Tehničke specifikacije:

  • Snaga: 500W
  • Brzina okretaja/orbita (OPM): 2.000 – 4.200 / min
  • Težina: 2.6 kg
  • Podloška/backing plate: u setu dolazi 150 mm / 6″
  • Dužina kabla: 9m
  • Pomak: 21mm

Garancija: 1 god.

Recenzije 1

1 recenzija za Rupes BigFoot LHR21ES orbitalna polirka

Savo Gajčić

Po meni najbolji model koji je ikad izašao. Imam mark 1 i mark 3. Mark 3 je puno bučniji

Napiši recenziju

Proizvod dodan u košaricu Pogledaj košaricu Idi na naplatu
Proizvod dodan na popis želja Pogledajte popis želja
Proizvod uklonjen s popisa želja