Sonax Brilliant Shine Detailer vosak u spreju

11,39 

Sonax Brilliant Shine Detailer je vrhunski vosak u spreju, poznat kao quick detailer, koji pruža izvanrednu zaštitu i sjaj čistim površinama vozila. Osim što dodaje ili pojačava zaštitni sloj, njegova izrazita hidrofobnost čini ga nezamjenjivim alatom za lakše i brže sušenje vozila nakon pranja.

Ključne značajke Sonax Brilliant Shine Detailer voska u spreju:
• Izvanredna hidrofobnost olakšava sušenje vozila
• Ostavlja dugotrajan zaštitni sloj na površini
• Pruža odličan omjer uloženog i dobivenog
• Dostupan u pakiranju od 750ml

Na zalihi

Opis
Recenzije
Opis

Sonax Brilliant Shine Detailer (BSD) vosak u spreju je postao neizostavan proizvod u arsenalu detailera na svim razinama, od amatera do profesionalaca. Kroz godine upotrebe, BSD je zadržao svoj status kao quick detailer s izvanrednim omjerom uloženo-dobiveno, zahvaljujući svojoj sposobnosti da pruža dugotrajnu zaštitu i sjaj. Njegova primjena nije ograničena samo na dodavanje ili pojačavanje zaštite; BSD se ističe i svojom svestranošću, omogućavajući upotrebu u različite svrhe poput pomoći pri sušenju vozila i uklanjanja manjih nečistoća.

BSD je već stekao status legende među detailing proizvodima, nudeći izuzetnu vrijednost za povoljnu cijenu. Njegova jednostavnost upotrebe i efikasnost čine ga “must-have” dodatkom za svaku detailing torbu, potvrđujući njegovu reputaciju kao proizvod koji ne samo da ispunjava, već i premašuje očekivanja korisnika u pogledu zaštite i sjaja vozila.

Recenzije

Recenzije

Još nema recenzija.

Napiši recenziju

Proizvod dodan u košaricu Pogledaj košaricu Idi na naplatu
Proizvod dodan na popis želja Pogledajte popis želja
Proizvod uklonjen s popisa želja