Wurth usisavač za kemijsko čišćenje SEG 10 Compact

Original price was: 629,99 €.Current price is: 598,49 €.

Ovaj uređaj za mokro čišćenje tapeciranih površina i uklanjanje mrlja na tepisima nudi nekoliko ključnih prednosti koje ga čine izuzetno efikasnim i praktičnim za profesionalnu upotrebu, posebno u ugostiteljstvu i čišćenju vozila.

  • 3 godine jamstvo

Na zalihi

SKU: 15633
Kategorije: , ,
Opis
Recenzije
Opis

Njegove ključne karakteristike uključuju:

  1. Efikasnost sušenja – Nakon čišćenja, površine i tepisi ostaju samo vrlo malo vlažni, što omogućava brzo ponovno korištenje prostora.
  2. Kompaktnost i lakoća transporta – Uređaj je dizajniran tako da zauzima minimalno prostora za pohranu, a praktična ručka i držači za kabel i sapnice olakšavaju transport.
  3. Nadzor čišćenja – Uređaj omogućuje konstantan nadzor nad postupkom čišćenja i učinkom povratnog usisavanja, što se može pratiti kroz veliki prozirni poklopac.
  4. Veliki kapaciteti spremnika – Posjeduje zasebne spremnike za čistu (8 litara) i prljavu vodu (7 litara), što je idealno za duže sesije čišćenja bez potrebe za čestim pražnjenjem ili punjenjem.
  5. Snažne specifikacije – Uređaj radi na nominalnom naponu od 230 V/AC, s ulaznom snagom od 1380 W, protokom vode od 1 l/min, i podtlakom od 273 mbar.
  6. Dodatna oprema – Mogućnost korištenja s četkom za pod za čišćenje većih površina, što proširuje njegovu primjenu.
  7. Jamstvo – Uređaj dolazi s trogodišnjim jamstvom na greške u proizvodnji i materijalu, iako jamstvo ne pokriva štete nastale nestručnom uporabom ili prekomjernim opterećenjem.
  8. Dostupnost dijelova – U slučaju kvara dostupni su svi mogući dijelovi.

Ovo su ključne informacije koje potencijalnim korisnicima mogu pomoći u donošenju odluke o kupovini ovakvog uređaja. Uređaj je očito vrlo pogodan za intenzivnu upotrebu u profesionalnom okruženju, gdje su efikasnost i brzina ključni.

Recenzije

Recenzije

Još nema recenzija.

Napiši recenziju

Proizvod dodan u košaricu Pogledaj košaricu Idi na naplatu
Proizvod dodan na popis želja Pogledajte popis želja
Proizvod uklonjen s popisa želja