Bad Boys Leather Premium Set za održavanje kože

54,99 

Set za održavanje kože predstavlja savršen način za čišćenje i zaštitu vaših kožnih presvlaka.

Na zalihi

SKU: 85737
Opis
Recenzije
Opis

Set uključuje:

  • Sredstvo za čišćenje kože 500 ml: snažan i učinkovit proizvod za čišćenje koji uklanja prljavštinu i mrlje s glatke kože. Zahvaljujući snažnoj formuli, uspješno se nosi sa zapuštenom kožom, sigurno vraćajući njezinu izvornu boju. Neutralizira neugodne mirise poput dima cigareta, ljudskog znoja, kuhinjskih mirisa itd. Proizvod s mirisom kože.
  • Sredstvo za čišćenje kože foamer 150 ml: snažan i učinkovit proizvod za čišćenje koji uklanja prljavštinu i mrlje s glatke kože. Zahvaljujući snažnoj formuli, može se nositi sa zapuštenom kožom i sigurno vratiti njezinu izvornu boju. Neutralizira neugodne mirise poput dima cigareta, ljudskog znoja, kuhinjskih mirisa itd. Proizvod s mirisom kože.
  • Leather Conditioner Matt 100 ml: koristi se za impregniranje i njegu kožnih površina. Proizvod prodire duboko u kožu, pružajući joj fleksibilnost, elastičnost i miris kože. Korištenjem BadBoys Leather Conditioner, koža postaje mekana i glatka te zadržava mat izgled.
  • Miris za kožu 30 ml: Ništa ne miriše ugodnije od mirisa kvalitetne, nove kože. Dajte svojoj unutrašnjosti neodoljiv miris novog automobila. Samo raspršite malu količinu i uživajte u dugotrajnom, luksuznom mirisu. Bočica od 30 ml će dugo trajati zahvaljujući izuzetnom intenzitetu i učinkovitosti. Proizvod možete koristiti u autu, kod kuće ili u uredu.
  • Leather Cleaning Brush: četka za čišćenje kožnih presvlaka, izrađena od mekanih vlakana. Savršena za sve vrste kože.
  • Uska mekana četka: četka s mekim umjetnim vlaknima, idealna za čišćenje svih kutova, detalja i presvlaka. Nezamjenjiva u čišćenju šavova na presvlakama sjedala i za druge primjene gdje je potrebno nježno čišćenje. Duljina 120 mm, visina dlake 25 mm.
  • Mekana četka za čišćenje detalja: oblik olakšava dosezanje teško dostupnih kutova i pukotina. Nezamjenjiva u čišćenju šavova na presvlakama sjedala i za druge primjene gdje je potrebno nježno čišćenje.
  • 3 x Bijela mikrofibra za kožu 30 x 30 cm: ultra mekani, bijeli ručnici od mikrofibre, idealni za nježnu kožu. Dvije strane nude različite duljine vlakana – jedna je više plišana za posebno meko čišćenje, druga je idealna za brisanje prljavštine.
  • Bijeli pamučni aplikator: vrlo nježan aplikator za nanošenje zaštite. Osigurava sigurnu primjenu bez opasnosti od grebanja površine. Vrlo upijajući, olakšava rad s velikim količinama premaza.

Recenzije

Recenzije

Još nema recenzija.

Napiši recenziju

Proizvod dodan u košaricu Pogledaj košaricu Idi na naplatu
Proizvod dodan na popis želja Pogledajte popis želja
Proizvod uklonjen s popisa želja