Koch Chemie Gsf Gentle Snow Foam PRO aktivna pjena

Original price was: 66,30 €.Current price is: 59,67 €.

Koch Chemie Gentle Snow Foam je visokokvalitetna aktivna pjena s pH neutralnom formulom, što je čini idealnom za upotrebu na svim premazima i voskovima bez rizika od oštećenja. Ova pjena proizvodi bogatu pjenivost i iznimnu moć čišćenja, uključujući i privlačan miris trešnje koji čini proces pranja vozila još ugodnijim.

• 5L
• pH neutralna pjena
• Koch Chemie proizvodi službeno su odobreni od strane Daimler AG (Mercedes-Benz Group) što potvrđuje superiornu kvalitetu

 

Na zalihi

SKU: 31719
Opis
Recenzije
Opis

Koch Chemie Gentle Snow Foam je aktivna pjena neutralnog pH-a, s visokom razinom pjenivosti i izvrsnom sposobnošću čišćenja, obogaćena jedinstvenim mirisom trešnje. Može se koristiti za pretpranje pomoću ručnih ili automatskih pjenomata, ili kao regularni šampon za pranje vozila. Gentle Snow Foam proizvodi gustu i ujednačenu pjenu koja se čvrsto prianja uz površine, omogućavajući temeljito i dugotrajno djelovanje.

Zahvaljujući svojoj pH neutralnoj osnovi, Koch Chemie Gentle Snow Foam neće oštetiti voskove ni zaštitne premaze na vozilu. Također, ovaj proizvod može se koristiti u kombinaciji s Green Star višenamjenskim čistačem za još intenzivnije čišćenje prljavštine s vozila.

Recenzije

Recenzije

Još nema recenzija.

Napiši recenziju

Proizvod dodan u košaricu Pogledaj košaricu Idi na naplatu
Proizvod dodan na popis želja Pogledajte popis želja
Proizvod uklonjen s popisa želja