Work Stuff Bottle 1L + Trigger prazna boca

6,99 

Plastična HDPE prazna boca kapaciteta 1000 ml s raspršivačem predstavlja idealno rješenje za pohranu i korištenje različitih vrsta blagih, razrijeđenih kemikalija, uključujući sredstva za sveopće čišćenje APC, proizvode za čišćenje kože, ili sredstva za uklanjanje željeznih čestica deironizere. Zahvaljujući termalno otisnutim mjerama na bočnoj strani, omogućeno je precizno doziranje, dok posebno označeno mjesto za upis naziva proizvoda sprječava mogućnost zamjene kemikalija tijekom upotrebe.

Ergonomski dizajn osigurava da boca prirodno leži u ruci, čime se olakšava upotreba, a raspršivač s mogućnošću podešavanja mlaza omogućava korisniku da odabere željeni način primjene – od usmjerenog mlaza do finog raspršivanja. Ova funkcionalnost čini bocu izuzetno praktičnom za širok spektar primjena, od detaljnog čišćenja automobila do održavanja čistoće u domaćinstvu.

Za organiziranu i efikasnu upotrebu preporučuje se korištenje nosača za boce, koji omogućava uredno skladištenje i brz pristup Work Stuff bocama kada su vam potrebne.

Na zalihi

SKU: 97485
Opis
Recenzije
Opis

Ključne značajke:

  • Izrađena od visokokvalitetne HDPE plastike
  • Kapacitet od 1000 ml idealan za različite upotrebe
  • Termalno otisnute mjere i prostor za upis naziva proizvoda za lako doziranje i identifikaciju
  • Pogodna za korištenje s blagim, razrijeđenim kemikalijama
  • Ergonomski dizajn i podesivi raspršivač za optimalnu upotrebu

Ova HDPE boca s raspršivačem predstavlja neophodan alat za sve koji traže pouzdano i praktično rješenje za čuvanje i primjenu različitih kemikalija, bilo u profesionalnom okruženju ili za osobne potrebe.

Recenzije

Recenzije

Još nema recenzija.

Napiši recenziju

Proizvod dodan u košaricu Pogledaj košaricu Idi na naplatu
Proizvod dodan na popis želja Pogledajte popis želja
Proizvod uklonjen s popisa želja