Sonax Hybrid Wool DA vuna za poliranje 130mm i 150mm

35,99 39,99 

Vuna za poliranje dizajnirana je za efikasno uklanjanje ozbiljnih oštećenja na površini laka, pružajući pri tome izuzetno glatki završetak. Sastavljena od 85% vune i 15% poliestera, ova vuna se ističe svojom sposobnošću da pruži optimalne rezultate kada se koristi s D-A (dual-action) polirkama.

Sonax Hybrid Wool DA vuna za poliranje:
◘ 143mm/125mm ili 165mm/150mm  DA
◘ Vrlo jak cut
◘ Odličan finish
◘ Dugotrajna

SKU: 25277
Opis
Recenzije
Opis

Sonax Hybrid Wool DA vuna za poliranje predstavlja revolucionarni proizvod u svijetu auto detailinga, postavljajući nove standarde u efikasnosti i kvaliteti završne obrade. Ova visokokvalitetna vuna za poliranje je specijalno dizajnirana za uklanjanje najzahtjevnijih oštećenja na automobilskom laku, uključujući duboke ogrebotine i izrazito matirane površine, bez potrebe za naknadnom obradom abrazivnim sredstvima.

Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji od 85% vune i 15% poliestera, Sonax Hybrid Wool DA vuna za poliranje ne samo da omogućava brzo i efikasno uklanjanje defekata, već i ostavlja izuzetno glatku i sjajnu površinu. Ovaj proizvod je idealan za profesionalne detailere koji teže postizanju besprijekornog finisha bez dodatnog vremena i truda obično potrebnog za finalne korekcije.

Dizajnirana da pruži maksimalne rezultate kada se koristi s dual-action (D/A) polir mašinama, Sonax Hybrid Wool DA vuna za poliranje pokazala se izuzetno efikasnom i u radu s rotacijskim mašinama, čineći je svestranim alatom u arsenalu svakog detailera. Njena dugotrajnost i vrhunske performanse čine je nezaobilaznim izborom za one koji žele postići profesionalne rezultate u auto detailingu.

Cijena opravdava kvalitetu i dugotrajnost.

Recenzije

Recenzije

Još nema recenzija.

Napiši recenziju

Proizvod dodan u košaricu Pogledaj košaricu Idi na naplatu
Proizvod dodan na popis želja Pogledajte popis želja
Proizvod uklonjen s popisa želja